Hlavní navigace

Nová akční adventura Templar

3. 3. 2003

Sdílet

Vžijte se do role mrtvého templáře, zachraňujícího svět...

Dnes jsme vás již [seznámili] s připravovanou akční adventurou [Enclave II], ovšem tato hra není jediným současným projektem vývojářského týmu Starbreeze Studios. Její autoři pracují i na dalším titulu, jenž nese název [Templar] a měl by vyjít pro PC, Xbox, PlayStation 2 a GameCube.



Opět půjde o akční adventuru, ale ta tentokrát nabídne pouze singleplayerové dobrodružství. Vžijete se do role templáře, který byl při boji zasažen šípem a umírá. Po své smrti se však setkává s jakýmsi andělem, který ho posílá zpět do světa živých s úkolem odvrátit jeho téměř nevyhnutelnou zkázu a pomstít se těm, kteří hrdinu připravili o život. [Templar] obsahuje čtrnáct levelů, kde narazíte na třicet různých postav. Součástí hry budou časté souboje, které prý přinesou zbrusu nový systém s důrazem na taktiku a akci.



Netřeba nijak zvlášť zdůrazňovat, že se dostanete do plně 3D prostředí, a aby autoři dokázali nalákat zmlsané hráče, budou muset nabídnout vynikající grafické zpracování. V současné době ještě není známo, zda na hru budete nahlížet z first či third person pohledu, ale to se jistě brzy dozvíme. Jakmile budou k dispozici první screenshoty, samozřejmě vás budeme informovat.

Autor článku