Hlavní navigace

Nová FPS Hybrid

18. 3. 2003

Sdílet

Vývojářský tým Vulcane Software odhalil novou first person 3D akci Hybrid...

Vývojářský tým Vulcane Software odhalil novou first person 3D akci Hybrid. V hlavní roli zde pod vaším vedením zazáří poručík Marek Hale, sloužící na nákladní lodi Navasota. Jednoho dne ho probudí pronikavý zvuk alarmu, exploze a křik posádky. Je na čase zjistit, co se děje, a zajistit pořádek...


Tato nová akční hra poběží na enginu Mother3D, který pochází též z dílny Vulcane Software, a díky němu si hráči prý užijí takových efektů, jaké jste ani v tomto žánru doposud neviděli. Hybrid by podle slov autorů měl být dokonce novým druhem FPS, ale taková prohlášení je přeci jen nutné brát s rezervou. Dočkat byste se měli úžasných adrenalinových akcí a nebude chybět ani schovávání před nepřáteli. Prostředí by mělo být velmi interaktivní, čehož budou moci využívat jak hráči, tak i nepřátelé obdaření propracovanou umělou inteligencí.


Hybrid se odehrává v budoucnosti a nabízí tři unikátní vesmírné lokace. Z vybuchující Navasoty se tak dostanete až na Nereid (měsíc Neptunu), kde se to bude mimozemskými krvelačnými mutanty jen hemžit. Naštěstí je nebudete muset pouze ničit (i když na to budete mít hodně způsobů), ale někdy bude stačit je i nějak chytře přelstít. Zatím to vypadá na velice zajímavou hru, uvidíme, co se z ní během příštích měsíců nakonec vyklube.

Autor článku