Hlavní navigace

Nova spouští nový lifestylový magazín Krásná.cz pro dívky

14. 1. 2011

Sdílet

Nový web TV Nova navazuje na ženský magazín doma.cz a zužuje cílovou skupinu čtenářek na mladé dívky ve věku 14 až 17 let, kterým nabídne nejen tematické články a videa, ale také rady a názory od samotných návštěvnic.

Nový magazín se zaměřuje na témata vlastní dnešní dívkám, kterým si klade za úkol poradit nejen jak být krásná navenek, ale i jak se krásná cítit, pomoci jim s orientací ve světě módy či s jejich všedními i nevšedními problémy a vztahy.

„Spuštění tohoto webu logicky doplňuje již běžící a velmi úspěšný projekt doma.cz. Primární cílovou skupinou webu Krásná.cz jsou mladé dívky od 14 do 17 let,“ komentuje spuštění magazínu vedoucí internetových projektů TV Nova Pavel Krbec.

ICTS24

Kromě článků od stále redakce se na obsahu podílejí i „obyčejné“ dívky, které mají k diskutovaným tématům stejně blízko, jako jejich čtenářky. Připraveny jsou i osobní blogy či psychologická poradna. V brzké době se pak počítá se spuštěním dalších rubrik. Každá z dívek se má navíc možnost na webu krásná.cz stát autorkou či blogerkou. Stačí mít zajímavé nápady, autorský rukopis a  aktivní blog na www.blog.cz.

Nový magazín krásná.cz rozšiřuje rodinu internetových projektů TV Nova a doplňuje existující zábavní web nova.cz, zpravodajský server tn.cz, ženský magazín doma.cz či nedávno spuštěný videoportál voyo.cz.

Autor článku