Hlavní navigace

Nová taktická strategie Desert Rats vs. Afrika Korps

11. 9. 2003

Sdílet

Druhá světová válka v prostředí africké pouště od slavných Digital Reality...

Chystaná taktická strategie Desert Rats vs. Afrika Korps vzniká v dílnách maďarské společnosti Digital Reality, která se proslavila známými tituly jako Platoon, Imperium Galactica či Haegemonia. Hra vás zavede do období druhé světové války, kde se zúčastníte bojů v severní Africe.



Zde ve dvou kampaních projdete celkem dvacet misí, ve kterých se zhostíte role jednoho ze dvou přátel, Angličana a Němce, které válka postavila proti sobě. Příběh by tak měl udržet atmosféru v jinak akčně zaměřené hře. Tvůrci se snaží, aby jednotlivé mise byly různorodé, a tak si užijete například průzkumných operací na poušti, obléhání pouštní pevnosti a vyjedete plnit úkol i do vzdáleného města. Všechny mise budou stavěny na skutečném historickém základě. Ve hře bude více jak 25 jednotek za každou stranu, jež zahrnují osm specializovaných typů vojáků, mezi které patří medik, odstřelovač nebo granátník, a také sedm kategorií bojových strojů, například transportních vozidel, tanků či dělostřelectva.



Realistická grafika a engine využívající plně 3D zobrazení (s možností rotace a zoomu) vám umožní hojně užívat taktických manévrů, při kterých vám přijde vhod i libovolné pauzování, kdy si rozmyslíte následný postup. Hra se bude pyšnit i skvělým hudebním doprovodem. Až vás omrzí singleplayerová část, budete moci soupeřit v multiplayeru proti ostatním hráčům, a to jak po LANu, tak internetu. Pokud vás Desert Rats vs. Afrika Korps zaujala, těšte se již na letošní zimu.