Hlavní navigace

Nová third person akční adventura Advent Rising

30. 4. 2003

Sdílet

Společnost Majesco představuje chystanou akční adventuru pro PC a Xbox...

Společnost Majesco oznámila third person sci-fi akční adventuru Advent Rising, která má být první z trilogie jejich následujících her pro PC a Xbox. Je vyvíjena týmem GlyphX Games a na pultech obchodů by se měla objevit v prvním čtvrtletí příštího roku. Co nám však tato hra přinese nového?



Autoři by rádi vytvořili titul, jenž zaujme jak dech beroucím audiovizuálním zpracováním, tak i vynikajícím příběhem, který dokáže dokonale vtáhnout do hry a nepustit. V kombinaci těchto aspektů vidí cestu k úspěchu, a tak podle toho přistupují i k Advent Rising. O příběh této akční adventury se totiž stará spisovatel Orson Scott Card, který má na svědomí například úspěšný román Enderova hra. Zajímavé je, že současně s vydáním Advent Rising bude k dispozici i nový román, podrobně popisující příběh ve hře. Co se grafického zpracování týče, můžete se těšit na Unreal Warfare engine od Epic Games, což zní rozhodně slibně.



Hlavním hrdinou nového virtuálního dobrodružství je Gideon Wyeth, pozůstalý z poslední lidské vesmírné základny, jenž v sobě začíná objevovat skryté síly. V široširém vesmíru však není sám. Žije zde spousta dalších ras, věřících v budoucí sjednocení právě rukou lidí, kteří jsou jimi považováni za starobylé bytosti. Zákeřní Hledači (Seekers) se však lidí z tohoto důvodu obávají, a tak po nich pátrají a nemilosrdně popravují. A právě v tuto nepříznivou dobu se do příběhu zapojujete i vy. Podaří se vám zachránit si krk?



To se dozvíte až na začátku příštího roku, ale již na letošní květnové výstavě Electronic Entertainment Expo budeme vědět více. Autoři zde mají v plánu Advent Rising více představit a promítat dokonce speciální ukázku ze hry. Zatím se můžete podívat alespoň na homepage, kde najdete například pěkné wallpapery.

Autor článku