Hlavní navigace

Nová verze McAfee Total Protection Service

23. 7. 2009

Sdílet

Společnost McAfee uvádí novou verzi služby Total Protection Service. Řešení poskytuje integrovanou ochranu koncových bodů, e-mailu a webu pomocí přístupu ke službě SecurityCenter.

Tato on-line konzole spravovaná společností McAfee je přístupná přes Internet a nabízí díky své přizpůsobitelnosti větší flexibilitu při správě zabezpečení IT a reportingu. Nasazení McAfee Total Protection Service probíhá on-line, reportování je poskytováno v reálném čase a celá infrastruktura není závislá na firemních serverech. Zabezpečení podnikového IT se tak podle dodavatele zjednodušuje, a protože aktualizace i upgrady se provádějí automaticky, snižují se také provozní náklady na údržbu a podporu.

Řešení Total Protection Service společnosti McAfee má v současnosti více než 5 milionů uživatelů.  Je založeno na systému Global Threat Intelligence. Tento systém využívá údaje z celého světa (shromažďované laboratořemi McAfee Avert Labs) a technologie cloud computingu Artemis a TrustedSource. Total Protection Service zahrnuje integrovanou ochranu koncových bodů (antivirus, antispyware a firewall), aplikaci pro bezpečné prohlížení webu McAfee SiteAdvisor a technologii pro kontrolu zranitelností. Nová verze řešení McAfee Total Protection bude dostupná v srpnu 2009.

Řešení SaaS umožňují partnerům stát se poskytovateli spravovaných bezpečnostních služeb (Managed Security Service Provider, MSSP). Partneři, kteří poskytují řešení s přidanou hodnotou, mohou použít SaaS technologie společnosti McAfee k rozšíření svého bezpečnostního portfolia.

Portfolio produktů společnosti McAfee v oblasti SaaS dnes zahrnuje:

McAfee Total Protection Service: nabízí ochranu koncových bodů a bezpečné prohlížení webu s aplikací McAfee SiteAdvisor.

McAfee Total Protection Service Extended: poskytuje navíc ochranu e-mailu pomocí SaaS, chrání před spamem, phishingem i malwarem šířeným pomocí e-mailu.

McAfee Web Protection Service: nabízí filtrování URL na bázi cloud computingu pomocí reputační technologie TrustedSource, chrání uživatele před veškerým typem malwaru z webu.

CS24

McAfee Vulnerability Assessment: umožňuje hodnocení webových aplikací a síťových zranitelností pomocí SaaS. V reálném čase kontroluje, zda bezpečnost řešení vyhovuje průmyslovým standardům včetně standardu pro zpracování platebních karet PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).