Hlavní navigace

Nové fotografie Lenovo Pocket Yoga

17. 3. 2009

Sdílet

 Autor:
Výrobce oficiálně vydal snímky velmi zajímavě vypadajícího kapesního počítače Pocket Yoga. Vedle dotykové obrazovky nabízí kožené provedení a myš v podobě spony.

Největší čínský výrobce počítačů společnost Lenovo již delší dobu připravuje svoji verzi minipočítače třídy MID (Mobile Internet Device) nazvaného Pocket Yoga. Po několika nekvalitních amatérských fotografiích zřejmě i vedení společnosti došlo, že už je na čase vydat oficiální fotografie. Někde se to sice stále označuje za „únik“, nicméně to už se jen tak říká, aby se vyvolal pocit výjimečnosti.

Už první pohled na „Jógu“ říká, se jasně jedná o designový počítač, u kterého je kladen velký důraz na vzhled - kožený povrch, leštěné klávesy a černá kožená spona na sepnutí, které jde použít i jako bezdrátová myš. Velmi širokoúhlá dotyková obrazovka je plně otočitelná, takže Pocket Yogu lze používat i jako malé Tablet PC. Není jisté, jestli tedy obrazovka bude dotyková čímkoli, nebo bude jako v případě Tablet PC reagovat jen na speciální stylus.

Podle snímků Lenovo svou novinku směřuje jako skladnější alternativu k netbookům, nicméně pokud chcete Yogu skutečně nosit v kapse, měli byste ji mít raději pořádně velkou.

 

Lenovo Pocket Yoga

 Lenovo Pocket Yoga

Lenovo Pocket Yoga

Lenovo Pocket Yoga

Lenovo Pocket Yoga

CS24

Lenovo Pocket Yoga