Hlavní navigace

Nové informace o Shadows of Undrentide

14. 4. 2003

Sdílet

Tom Ohe z Bioware hovoří o současném stavu chystaného RPG datadisku...

Vynikající RPG Neverwinter Nights se již brzy dočká dvou datadisků a první z nich by měl zaútočit na pulty obchodů již 27. května tohoto roku. Nese název Shadows of Undrentide a nabídne novou singleplayerovou kampaň i spoustu dalších vylepšení a nových prvků nejen v multiplayerové části hry. Zajímá vás, v jakém stádiu se vývoj hry v současné době nachází a zdali autoři stihnou vše tak, jak předpokládali?



Tom Ohe z Bioware se nechává slyšet, že nyní mají téměř hotovou první a druhou kapitolu hry a designéři usilovně pracují na poslední, tedy třetí části. Krom toho mají plné ruce práce s hledáním a dolaďováním chyb. Kontrolují tři nová prostředí, do kterých se ve hře dostanete nebo jich budete moci využívat i při tvorbě nových dobrodružství, a testují i správnou funkčnost šestnácti nových monster.



Připravovaný datadisk Shadows of Undrentide by měl nabídnout unikátní zážitek, neboť jím budete moci procházet mnoha různými způsoby a na vašich rozhodnutích bude záviset další průběh. Pokud se například rozhodnete pomoci Koboldům prchajícím před rozzuřeným davem, možná vám vaši dobrotu oplatí později. Jestli však někoho zradíte, rozhodně nepočítejte s tím, že vám pomůže, až budete v úzkých. Na své si přijdou i hardcore RPG hráči, kteří budou moci využívat mnoha speciálních schopností. Například druidi budou moci promlouvat se zvířaty atp.



Podtrženo a sečteno, Shadows of Undrentide vypadá docela nadějně. Jen doufejme, že autoři dodrží datum vydání a splní vše, co nám dodnes šikovně naslibovali. Potom vám budeme moci nový přídavek vřele doporučit.

Autor článku