Hlavní navigace

Novinky TomTom na Geneva Motor Show

5. 3. 2009

Sdílet

 Autor:
TomTom se tento týden prezentuje na evropském autosalonu Geneva Motor Show. Přinášíme krátké shrnutí nejdůležitějších novinek, které zde TomTom představil.

TomTom, známý výrobce navigačních produktů, poskytovatel navigačních řešení, se tento týden prezentuje na evropském autosalonu Geneva Motor Show. Ve svém stánku o rozloze 200 m² předvádí TomTom své nejnovější produktové portfolio stejně a dvě nová automobilová řešení. Přinášíme krátké shrnutí nejdůležitějších novinek, které zde TomTom představil.

CARMINAT TOMTOM

Během tiskové konference Renaultu dne 3. března představil TomTom nové řešení Carminat TomTom, vestavěnou navigaci v ceně €490 EUR. Carminat TomTom bude dostupný v západní Evropě v malých až středně velkých vozech Renault, jmenovitě u modelů Clio, Megane, Laguna a Scenic.

Specifikace:

Vestavěné navigační řešení pro automobily Renault
Barevná obrazovka s úhlopříčkou 5,8"
Dopravní informace RDS TMC
Technologie TomTom Map Share  
Software TomTom HOME
Záruka nejnovějších map

TomTom CARMINAT

TOYOTA

TomTom dále v Ženevě oznámil, že v posledním čtvrtletí 2009 nabídne druhou generaci polovestavěného navigačního řešení pro vybrané vozy Toyota v západní Evropě.

Výkonný ředitel (CEO) skupiny TomTom, Harold Goddijn, okomentoval tyto dvě novinky z ženevského autosalonu:

„I když si myslíme, že PND (přenosné navigační přístroje) nadále zůstanou nejoblíbenější navigační platformou, v budoucnu se budeme zaměřovat na poskytování našich navigačních služeb uživatelům všech typů zařízení a platforem - tedy automobilových, mobilních a online, a to jak přímo, tak i prostřednictvím různých partnerů.“

INOVACE

TomTom na svém stánku prezentoval inovativní trasovací a mapové technologie, jako je IQ Routes, HD Traffic a Map Share a také aktualizované mapy.

TomTom zároveň poprvé předvedl testovací verzi svého online Route Planneru, který uživatelům umožňuje naplánovat si předem trasu a zjistit přesný čas příjezdu do zvolené destinace ještě než vyrazí na cestu.

CS24

TomTom Route Planner

 
PRODUKTOVÉ PORTFOLIO TOMTOM

Návštěvníci stánku si mohli vyzkoušet produkty nejvyšší řad, jmenovitě TomTom GO x40 LIVE a TomTom GO x30. Hosté měli rovněž příležitost vyzkoušet si bezplatnou aplikaci TomTom HOME zajišťující aktualizace přístrojů a stahování nového obsahu, jako jsou mapy, software a hlasy.

Výkonný ředitel (CEO) skupiny TomTom, Harold Goddijn, komentuje novou strategii TomTom v oblasti produktů a služeb:

"Budeme pokračovat ve vývoji vlastností, které jsou relevantní pro požitek z jízdy. Kromě toho se poskytováním dynamického trasovacího průvodce přímo do vozidla zaměřujeme na optimalizaci těchto zkušeností a současně tím řidičům pomáháme lépe se vypořádat s chaosem na silnicích, mít řízení více pod kontrolou a dojet do cíle tou nejlepší cestou."