Hlavní navigace

Novinky z GameStaru

25. 6. 2003

Sdílet

Prázdninové dvojčíslo GameStaru je za dveřmi, těšte se na novou DVD přílohu...

Prázdninové dvojčíslo časopisu GameStar vychází poprvé s DVD přílohou. Čtenáře jistě potěší rozšíření časopisu o dalších 32 stran a plná verze kvalitní akční hry Aquanox. Cena časopisu s DVD nebo 2 CD přitom zůstává stejná – 150 Kč.



  • Závažná porucha u výrobce obalů CD zavinila jednodenní zpoždění GameStaru s CD přílohou. „Ve spolupráci s dodavatelem jsme ovšem problém vyřešili tak, aby naši čtenáři nebyli nijak ochuzeni o kvalitu, na kterou jsou zvyklí,“ vysvětluje šéfredaktor Jiří Sládek. Obal CD, složený z kartonového papíru, bude mimořádně vložen do plastikové pošetky. GameStar se dvěma CD čtenáři naleznou v supermarketech už tuto sobotu 28. června. Ostatní čtenáři se s časopisem setkají v trafikách po víkendu. GameStar s DVD přílohou za 150 Kč bude v prodeji v řádném termínu, tedy v pátek 27. června.




  • GameStar vychází poprvé kromě klasické CD přílohy také s DVD přílohou, přičemž u obou verzí došlo ke změně ovládacího enginu. DVD příloha přináší hráčům 4,7 GB herních dat, masivní přídavek Enemy Territory pro hru Return to Castle Wolfenstein, modifikace do her Half-Life, Neverwinter Nights, Morrowind, Mafia, HoMaM IV a dalších titulů, videa Half-Life 2 (E3 prezentace), Doom III, Breed, Halo, E3 Highlights, Rome: Total War, Thief III, Deus Ex: Invisible War a další herní materiály.




  • Pro své čtenáře přichystala redakce GameStaru dárek v podobě plné verze akční hry Aquanox, kterou hráči naleznou na CD nebo DVD. Jedná se o pouhý rok a půl starý titul, který si vysloužil velmi kladné hodnocení (GameStar 79 %, Tiscali Games 80 %, BonusWeb 85 %, Gamez.cz 85 %). Ke hře bude přiložen také speciální bonuspack, jehož obsahem jsou čtyři přídavné multiplayerové mapy.




  • Vydavatelství IDG také zahájilo prodej všech svých titulů ve svém sídle v Centru Lípa, ulice Seydlerova 2451/11 na Praze 5, poblíž metra Nové Butovice. Čtenáři si tak mohou zakoupit GameStar za pouhých 99 Kč.

Autor článku