Hlavní navigace

Novinky ze skvělé Trackmanie

8. 6. 2005

Sdílet

Vývojáři z Nadea chystají lákavá překvapení...

Také jste strávili mládí ve společnosti staré dobré Trackmanie a s pomocí Trackmania Sunrise jste zastavili stárnutí? V tom případě přesně pro vás chystají vývojáři z Nadea několik překvapení, které vám jistě nedají spát! Prvním z nich je nový patch (chcete-li přídavek), který se objeví letos v listopadu a povýší vaši oblíbenou závodní pecku na Trackmania Sunrise: eXtreme. Díky tomuto vylepšení budete moci stavět spoustu dalších, vskutku šílených tratí, které tentokrát povedou i nad vodou, a nebudou chybět ani nové kampaně, kde si užijete několika dalších, dosud nespecifikovaných herních prvků.

Druhým překvapením je titul nazvaný Trackmania: Original, jenž fanouškům této vynikající závodní série nabídne původní Trackmanii v enginu nové Sunrise. Nezůstane však jen u vylepšené grafiky! V této hře vám autoři letos v říjnu přinesou nový sólo mód, více než 100 nových bloků a pár blíže neurčených vylepšení editoru (mediatracker, painter).

A abyste si mohli vytvořit alespoň hrubou představu o tom, jakých akrobatických šíleností se dočkáte v Trackmania Sunrise: eXtreme, prohlédněte si dva nové screenshoty. Vypadají nádherně...

Autor článku