Hlavní navigace

Nový datadisk k akční hře Delta Force: Black Hawk Down

4. 6. 2003

Sdílet

NovaLogic chystají FPS Delta Force: Black Hawk Down - Team Sabre...

NovaLogic se po úspěchu s first person akcí Delta Force: Black Hawk Down rozhodli vytvořit pokračování ve formě nového datadisku. Ten by se na pultech obchodů měl objevit ve třetím čtvrtletí tohoto roku a přinese fanouškům původní hry několik nových prvků.



Delta Force: Black Hawk Down - Team Sabre nabídne rovnou dvě singleplayerové kampaně. První vás zavede do kolumbijských džunglí, kde budete pátrat po drogových magnátech, a ve druhé se podíváte na íránská ropná pole, kde se střetnete s mnoha teroristickými skupinami. Těšit se můžete i na několik multiplayerových vylepšení, z nichž asi nejzajímavější jsou plně ovladatelné stroje, s kterými můžete bojovat na zemi, ve vodě i ve vzduchu. Na programu je úctyhodných třicet nových multiplayerových map a též možnost vytváření unikátních bitevních polí.



Co se vizuálního zpracování týče, Team Sabre poběží na vylepšené verzi enginu Delta Force: Black Hawk Down a že se máte nač těšit, zjistíte již při pohledu na první zveřejněné screenshoty, které vypadají vskutku lákavě. Jakmile se dozvíme více, budeme vás informovat.

Autor článku