Hlavní navigace

Nový ročník Becherovka Game 2007 startuje!

12. 4. 2007

Sdílet

Vytvořte hru a vyhrajte – oblíbená vývojářská soutěž se opět rozjíždí…

Každoroční soutěž amatérských herních vývojářů Becherovka Game zahajuje aktuální, v pořadí již osmý, ročník. Pokud zrovna pracujete na novém herním projektu a nebojíte se poměřit jeho kvality před odbornou porotou, zkuste jej tématicky zaměřit na téma o Becherovce a zapojte se do soutěže o několik lákavých finančních odměn.



Po třech letech dochází v pravidlech Becherovka Game ke změnám. Hlavní novinkou osmého ročníku je speciální podpora pro výherce kategorie on-line flash hry v hodnotě 100 000,- Kč! Podle pořadatele, společnosti Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s., trend jasně naznačuje oblibu on-line flash her a proto Becherovka Game 2007 poprvé významně podpoří budoucího výherce flash kategorie. V novodobé historii Becherovka Game je to vůbec nejvyšší možná výhra. Kromě finančních odměn za 1. – 3. místo v této kategorii vyberou zástupci společnosti jednu z odevzdaných her, které se tématický věnují některému z následujících témat, a jejího autora/její autory odmění speciální cenou – PC v hodnotě 60 000,-Kč.



Témata pro bonusovou výhru:



Becherovka sbližuje
Becherovka funguje jako pomyslný most mezi mužským a ženským světem. Realizujte svou vývojářskou vizi jak je vám libo. Nezapomeňte však na pravidla soutěže.



Letní osvěžení s Becherovkou
Není nic příjemnějšího než se v létě osvěžit koktejlem. Nechte rozehrát vaší fantazii a vymyslete jak se nejlépe v létě osvěžit.



Změny v pravidlech se týkají také vyhlášených soutěžních kategorií:
On-line flash hry
Hry pro PC (akční, logické, adventury, RPG, simulátory a další.)
Mobilní hry (hry pro mobilní telefony a pro mobilní zařízení)
XXL hry



Odměny pro vítěze budou následující:



Flash hry: 1. místo - 30 000,-Kč
Flash hry: 2. místo - 20 000,-Kč
Flash hry: 3. místo - 10 000,-Kč
PC hry: 1. místo - 50 000,-Kč
PC hry: 2. místo - 35 000,-Kč
PC hry: 3. místo - 20 000,-Kč
Mobilní hry: 1. místo - 50 000,-Kč
XXL hry: 1. místo - 50 000,-Kč



Podrobné informace o pravidlech naleznete na oficiálních stránkách soutěže.

Autor článku