Hlavní navigace

Odolná kamera Panasonic TA20

22. 2. 2011

Sdílet

 Autor:
Nový kamera TA20 od Panasonicu je odolný vodotěsný model s high-definition rozlišením vhodný i do náročnějších podmínek

Videokamera Panasonic HM-TA20 je určena těm, které baví sport a focení v přírodě a chtějí zachytit své zážitky v denní i noční dobu. Díky malým rozměrům se schová do každé kapsy a nic se jí nestane ani na písečné pláži, při pádu na zem (z výšky do 1,5 m) nebo pod vodou (do hloubky 3 metrů). Statické fotografie lze s TA20 fotit až do rozlišení 8 MPix.

Navzdory kapesním rozměrům natáčí TA20 záznam v rozlišení Full HD (1920x1080 bodů) při 30 snímcích za sekundu a video se ukládá do moderního digitálního formátu MP4, který podporuje většina běžných počítačových programů i mnohé chytré telefony. Kamera je vybavena vestavěným USB modulem a po připojení k počítači se software automaticky spustí, a tudíž není nutné instalovat žádný další. Natočený záznam můžete rovnou poslat z jakéhokoliv počítače na Facebook nebo YouTube.

Předností TA20 je i velký LCD displej s úhlopříčkou 7,6 cm (3“) a dotykovým ovládáním. Prostřednictvím displeje lze nejen volit příkazy v menu, ale také natáčení spouštět a přerušovat, případně ovládat zoom. Za pozornost stojí rovněž speciální režim pro noční práci.


Kamera je rovněž vybavena funkcí Inteligentní auto včetně detekce tváří, která neustále nastavuje kameru tak, aby záznam byl vždy maximálně kvalitní bez dalšího nastavování.


Kromě odolné videokamery TA20 nabídne Panasonic i levnější model TA2. Také on bude vybaven dotykovým displejem s úhlopříčkou 7,6 cm a režimem pro noční natáčení. Obě kamery budou na trhu dostupné od června 2011.

CS24

Panasonic TA20

Panasonic TA20