Hlavní navigace

Odolné zařízení 3G pro průmyslové aplikace představila Motorola

11. 6. 2008

Sdílet

Model MC75 poskytuje globální bezdrátovou konektivitu v rámci 3,5G HSDPA a 3G EVDO Rev A pro aplikace, které mají za cíl maximalizovat produktivitu pracovních sil.

Nový mobilní terminál MC75, nejnovější přírůstek do jejího portfolia zařízení Enterprise Digital Assistant (EDA), který byl vyvinut pro mobilní podniky vyžadující neustálou konektivitu kdekoliv ve světě, uvedla na trh firma Motorola. Novinka pomůže organizacím zvýšit produktivitu a efektivitu pracovníků, snížit operační náklady a výskyt chyb a zároveň zlepšit zákaznický servis díky simultánnímu sběru hlasových, datových, GPS navigačních a kamerových dokumentů.
Motorola MC75 kombinuje vysokorychlostní přístup k hlasu a datům s podporou 3G sítí založených na HSDPA a CDMA-EVDO (Rev A) standardech pro bezdrátovou komunikaci a také Wi-Fi. Produkt je také vybaven VGA displejem a 2megapixelovou samozaostřovací kamerou a je schopen číst i 1D a 2D čárové kódy.
Nový terminál MC75 je založen na procesoru Intel XScale PXA270 624 MHz
a operačním systému Microsoft Windows Mobile 6.0, který zajišťuje vyšší vzájemnou součinnost se stávající podnikovou infrastrukturou, zlepšené bezpečnostní parametry, flexibilní vývojovou platformu a vylepšený mobile messaging.