Hlavní navigace

Panasonic SDR-S10 holka do nepohody

1. 6. 2007

Sdílet

Panasonic uvádí na trh miniaturní videokameru SDR-S10 se záznamem na paměťové karty SD. Snese extrémní teploty a d


Panasonic uvádí na trh miniaturní videokameru SDR-S10 se záznamem na paměťové karty SD. Snese extrémní teploty a díky speciální konstrukci je odolná proti vodě, sněhu, prachu a nárazu. Videokamera nové generace Panasonics SDR-S10 je určena především lidem s aktivním životním stylem. Elegantní přístroj se svými rozměry (31 x x 63 x 114 mm) vyrovná kompaktním digitálním fotoaparátům a jak jsme uvedli výše, je mimořádně odolný. Kamera snese extrémní teploty, nevadí jí sněžení na horských svazích a neublíží jí ani voda stříkající z bazénu, prašné prostředí nebo pád z 1,2 metru. Kompaktní přístroj je určen pro každodenní použití i na dovolenou můžete si jej vzít s sebou na sobotní výlet, na oslavu, na hory, k moři i na služební cestu. Atraktivitu a univerzálnost tohoto přístroje jistě znásobí i doporučená koncová cena, která činí 12 295 Kč (včetně 2GB paměťové karty SD). www.panasonic.cz

Canon SELPHY CP750 a CP740

Termosublimační tiskárny Canon SELPHY CP nabízejí funkce korekce červených očí, jsou vybaveny většími displeji pro snadnou práci s pořízenými snímky a podporují bezdrátový tisk z mobilních telefonů. Tiskárna SELPHY CP750 a model vstupní úrovně SELPHY CP740, které nastupují na místo populárních tiskáren SELPHY CP730 a SELPHY CP720, jako první modely řady CP přicházejí se zmíněnou funkcí korekce červených očí. Větší LCD displeje, dokonalejší reprodukce tónů pleti a nové tiskové režimy jsou součástí standardní výbavy obou modelů. Model SELPHY CP750 rovněž disponuje režimem fotografických efektů Mé barvy a je kompatibilní s technologií IrSimple, umožňující bezdrátový tisk z mobilních zařízení.
www.canon.cz

Rychlá dvojka pod značkou iiyama

Dalšími přírůstky do rodiny monitorů s rychlou odezvou přispěla svými modely H481S a H431S v posledních dnech iiayma. Oba monitory nabídnou kromě 2ms odezvy kontrastní poměr 700 : 1, standardní nativní rozlišení 1 280 x 1 024 pixelů a jas 300 cd/m2. Monitory je možné výškově nastavovat v rozsahu 110 mm, což samozřejmě přispěje k uživatelskému pohodlí.. Stojan navíc umožňuje displej natáčet o 90 stupňů do svislé polohy (tzv. pivot), což je u 19" modelu ideální pro práci s dokumenty o rozměrech A4. Oba displeje mají jak digitální (DVI), tak analogový (D-Sub) vstup a dva vestavěné reproduktory.
Model H481S je 19" displej, H431S nabídne 17" obrazovku.
www.iiyama.cz

Autor článku