Hlavní navigace

Pařte Bang! Howdy zdarma

26. 2. 2007

Sdílet

Three Rings představují další bezplatně hratelnou gamesku

Indický vývojář, společnost Three Rings Design, se dostala do povědomí hráčů díky své MMO (Massively Multiplayer Online) gamesce Puzzle Pirates, která má v současné době na svém kontě celé dva milióny přihlášených uživatelů. Toto číslo Puzzle Pirates získali teprve od roku 2004!

Další zajímavý počin pro nás Three Rings připravuje. Jedná se o zdarma hratelnou taktickou strategii Bang! Howdy, jejíž betaverzi jsme mohli okusit již v minulém roce. Nyní se můžeme tešít na plnohodnotný počin, neboť Bang! Howdy bylo včera oficiálně spuštěno.
Gamesa se odehrává v prostředí Divokého západu a kombinuje v sobě prvky real-time a tahové strategie. Hráči získají možnost nakonfigurovat si svého hrdinu přesně podle vlastních představ, to včetně oblečení a výstroje. Zajímavé je, že přestože si můžete Bang! Howdy zahrát, vývojář s gameskou není kompletně hotov. Za další pozoruhodnost můžeme považovat fakt, že si ke hře navíc můžete dokupovat různé speciální vybavení pro svou postavu. Více informací se dozvíte na oficiálních stránkách .