Hlavní navigace

PCWorld Guide 2/2009 v prodeji!

7. 5. 2009

Sdílet

Druhé číslo časopisu PC World Guide se na novinových stáncích objeví 15. 5. 2009. Co všechno jsme si pro vás přichystali?

PC World Guide 2/2009

 

První  číslo  projektu  PC  World  Guide  bylo  čtenáři  přijato  s  velmi  příznivým ohlasem, soudě alespoň podle bezpočtu e-mailů v našich schránkách. Oceňovali  jste  zejména  nízkou  cenu  časopisu  a  kladné  odezvy  se  dočkal  také nápad  s  publikováním  plných  verzí  programů  zdarma  na  našem  webu www.pcworld.cz. Popularitu si okamžitě získaly i rozhovory se zajímavými osobnostmi, v nichž budeme pochopitelně pokračovat.


Naopak vytýkána nám byla absence návodů, na něž jste byli zvyklí z původního měsíčníku PC World – tento podnět jsme si okamžitě vzali za svůj a připravili pro vás podrobný materiál, s jehož pomocí můžete snadno přetaktovat procesor nebo grafickou kartu.


Jaká jsou nosná témata tohoto vydání PC World Guide? Pojďte s námi zapomenout na všechny ty prasečí a ptačí chřipky, politické a ekonomické krize nebo strasti běžného pracovního dne – hlavním zaměřením tohoto čísla je volný čas a zábava.

 

PC World Guide

 

Kromě těch nejzajímavějších novinek, které se v nedávné minulosti objevily, jsme  pro  vás  připravili  rozsáhlý  článek  na  téma  digitálních  fotoaparátů, v němž se seznámíme se současnou nabídkou na trhu a poradíme, který přístroj vybrat. Značný prostor tentokrát věnujeme počítačovým hráčům, převážně  pro  ně  totiž  vznikl  článek  srovnávající  nejvýkonnější  grafické  karty současnosti a se zájmem si jistě přečtou také srovnání tří herních notebooků.


A jelikož jsme si vědomi, že kromě zrakových vjemů je při hraní her třeba uspokojit i ty sluchové, zařadili jsme do obsahu tohoto vydání také sadu cenných rad pro nákup reproduktorů. Samozřejmě,  že  nejen  zábavou  je  člověk  živ,  a  tak  se  můžete  těšit  na  velké srovnání 10 antivirových bezpečnostních balíků.

CS24

PC World Guide 2/2009 se na novinových stáncích objeví 15. 5. 2009.


Přejeme vám příjemné čtení!

Autor článku