Hlavní navigace

Philips si vyšlápl na sluchátka

25. 1. 2007

Sdílet

Nová série stereo sluchátek s Bluetooth je určena pro použití s MP3 přehrávači, mobilními telefony, systémy VoIP či osobními počítač.

CS24

Nová série stereo sluchátek s Bluetooth je určena pro použití s MP3 přehrávači, mobilními telefony, systémy VoIP či osobními počítač.


Pět modelů bude na český trh uvedeno ve druhém čtvrtletí a jejich cena se má pohybovat kolem 3.000 Kč. Všechna sluchátka jsou bezdrátová a jsou uspořádána do dvou řad: s obloukem na krk a sluchátka do uší s páskem, tedy klasické „pecky“.

Výrobce u všech zdůrazňuje především vysokou kompatibilitu s nejnovějšími profily Bluetooth, což by v praxi mělo znamenat, že se skamarádí s většinou zařízení. Konkrétně vzato podporují profily A2DP, AVRCP, HFP a HSP.


Větší obrázek.


První řada je určena těm, kteří dávají přednost sluchátkům v plné velikosti. Jde o modely s obloukem na krk – SHB6100, 6101 a 6102, které mají – díky flexibilnímu kloubu – dvaatřicetimilimetrový neodymiový reproduktor umístěn přímo nad uchem. SHB6100 a SHB6102 jsou určeny pro mobilní telefony a vybaveny systémem SwitchStream, díky němuž ve sluchátkách při přijetí hovoru zazní vyzváněcí tón. Stiskem tlačítka pak můžete přepnout z přehrávání audia na hovor a zpět. SHB6101 jsou určeny pro telefonování přes internet (VoIP) a vůbec spolupráci s počítači. Všechna jsou pak dodávána s USB Bluetooth adaptérem.


Zatímco předchozí modely jsou spíše nápadnější, „pecky“ představují velice diskrétní design. Propojení u SHB7100 a SHB7102, obstarává speciální bluetooth jednotka vybavená 3,5 mm konektorem. Díky stylové kovové sponě pak můžete nosit sluchátka buď zavěšená na krku nebo připnutá k oblečení.

Větší obrázek.


Podívejte se na vlastnosti sluchátek do připojené tabulky:


Větší obrázek.


Foto: Philips

- - Bohumil Herwig, IDG on-line