Hlavní navigace

Pinballové šílenství v Pure Pinball

14. 3. 2003

Sdílet

Vývojářský tým Iridon Interactive vytváří pinball, jaký svět ještě neviděl...

Žánr pinballů je v poslední době poměrně zanedbávaný. Tvůrci her se nejspíše bojí, že by všichni sáhli raději po nějakém "plnohodnotném" titulu a virtuální pinball by za těžce vydělané peníze předem pustili k ledu. Vývojářský tým Iridon Interactive se však rozhodl pro zcela opačný krok a vytváří prý pinball, jaký svět ještě neviděl. Jmenuje se [Pure Pinball] a na pulty obchodů se dostane již v druhém čtvrtletí tohoto roku.



Měl by být pinballem nové generace a nabídnout velmi citlivé ovládání páček i realistické chování železné kuličky. Na výběr budete mít tři velké pinballové stoly, zpracované kompletně ve 3D a tvořené 100.000 v reálném čase renderovanými polygony. V různých módech a vizuálních podobách si tak zahrajete Excessive Speed, World War a Runaway Train. Nechybí ani možnost volby kamery: klasický posunovací pohled, pohled na celý stůl, detailní pohled na kouli a její sledování.



Autoři do hry zařadili i spoustu vizuálních vychytávek, které jistě potěší oko každého hráče, a o to více pak fanoušky pinballů. O tom, zdali se jim práce vydařila, se ostatně budete moci přesvědčit již brzy na vlastní kůži. Zatím si můžete prohlédnout první tři zveřejněné screenshoty - vypadají úžasně.

Autor článku