Hlavní navigace

Plné verze Outpost Firewall, Panda Antivirus a Registry Mechanic na CD a DVD

19. 3. 2008

Sdílet

Dubnový PC World 04/2008 se třemi plnými verzemi programů je v prodeji od 20. března! Na CD/DVD přílohách časopisu najdete zdarma plné verze bezpečnostních aplikací Outpost Firewall, Panda Antivirus a systémového nástroje Registry Mechanic.

CS24

Dubnový PC World 04/2008 se třemi plnými verzemi programů je v prodeji od 20. března.

Na CD/DVD naleznete zdarma plné verze:


Outpost Firewall 3.51



Do dubnového čísla jsme pro vás připravili další z řady osobních firewallů. Velkou výhodou tohoto programu je nastavení úrovně zabezpečení před blížící se havárií. Zabrání úniku informací a dat z vašeho počítače, odhalí spyware a trojské koně. Outpost Firewall dokáže blokovat nevhodné internetové stránky, zakázat přístup k historii nebo určit, které programy mohou používat připojení k internetu. Outpost používá nejmodernější techniky jako full stealth mode, anti-leak nebo autentizaci MD5.

Dále je pro čtenáře PC Worldu připravena sleva na nejnovější verzi Outpost Firewall Pro 2008, kterou dostanete výhodně v e-shopu za cenu updatu. Více se dočtete přímo v časopisu.


Panda Antivirus + Firewall 2008



Základní funkcí programu je pochopitelně vyhledávání virů na vašem počítači a ochrana před nimi. Pro zvýšení bezpečnosti můžete ještě (zdarma) doinstalovat modul pro detekci dosud neznámých virů - takzvanou heuristickou analýzu. To, co dělá tento program v porovnání s ostatními antiviry lepším, je integrovaný osobní firewall, tedy zařízení, které vás chrání před útoky po počítačové síti. V dnešní době je význam osobního firewallu snad ještě větší než samotného antiviru. Standardně je programům povoleno komunikovat s internetem (tedy směrem ven), avšak je zakázáno objektům v internetu připojit se k vašemu počítači. Pokud chcete, aby bylo možné se k vašemu počítači připojit z internetu – například chcete být FTP či HTTP serverem nebo chcete povolit připojení vzdálenou plochou na vaše PC – musíte toto v programu explicitně povolit.

Instalace je platná tři měsíce, vždy po jejich uplynutí bude na našem DVD a CD uveřejněna další tříměsíční instalace. Celkově budou čtyři, tedy na pokrytí celého jednoho roku.


Registry Mechanic 6.0



Registry Mechanic je kvalitní pomocník při opravování a kontrole registrů systémů Windows. Prozkoumává neplatné položky v registrech a neplatné položky na disku. Po provedené kontrole vám nabídne seznam nalezených chyb a vy se můžete rozhodnout, zda budete opravovat každou položku zvlášť, nebo automaticky opravíte všechno. Program můžete nastavit, aby se zároveň spustil po startu systému a začal automaticky detekovat případné chyby. Samozřejmě, že zde nechybí záloha před případnou opravou registrů.

Program využívá k rychlému odhalení identity chyb a neplatných odkazů ve Windows velmi výkonné skenovací jádro. Občasná kontrola a údržba kvůli celkové stabilizaci systému vašemu PC rozhodně prospěje. Pro čtenáře PC Worldu jsme připravili ještě jednu akci navíc – 20% slevu na aktuální plnou verzi Registry Mechanic 7.0. Více se dočtete přímo v časopisu.

- - Jakub Kuneš