Hlavní navigace

PR: Produkt PCinfo MagicEYE byl nasazen v TV JOJ

17. 5. 2008

Sdílet

Česká společnost FairNet dokončila nasazení systému PCinfo MagicEYE pro SW a HW audit ve známé slovenské televizní stanici JOJ a navázala tak na své úspěšné realizace pro TV NOVA a TV Markíza.

CS24

PR


PCinfo MagicEYE lze charakterizovat jako produkt, jehož posláním je SW a HW audit, evidence majetku a monitoring využití aplikací ve firemní síti. Tvůrce tohoto produktu, ryze česká společnost Fairnet s.r.o., nedávno dosáhnul dalšího úspěchu, když se mu podařilo prosadit také ve slovenské TV JOJ, jež je v pořadí již třetí velkou televizní stanicí ve středoevrospkém regionu, které toto řešení zvolily (již dříve tak učinily TV Nova a TV Markíza).

„Rozhodujícími faktory volby byly naše zkušenosti s instalacemi systému v rozsáhlých sítích, znalost specifických podmínek a především profesionální technická podpora. Kompletní nasazení systému včetně odborného zaškolení obsluhy proběhlo během pouhých dvou pracovních dní“, uvedl ředitel společnosti FairNet Ing. Adam Mikula v souvislosti s úspěšnou implementací pro TV JOJ.

PCinfo MagicEYE se všemi svými moduly dnes zahrnuje komplexní řešení auditu software a hardware, správu licencí a evidenci majetku. Integrovaný helpdeskový modul MagicDESK umožní správu uživatelských požadavků, díky aplikaci MagicMONITOR IT manager vyhodnotí i využití aplikací v síti a může tak snadno optimalizovat investice do SW. Nechybí samozřejmě detailní přehledy o činnosti jednotlivých uživatelů PC, navštěvovaných www stránkách atd. PCinfo MagicEYE se může pochlubit více než 350 000 dodanými licencemi v České republice a na Slovensku. Zkušební verzi software lze po provedení registrace zdarma stáhnout zde.

- - Adam Šoltys