Hlavní navigace

Přenosné disky Toshiba s kapacitou až 2 TB

28. 3. 2011

Sdílet

 Autor:
Toshiba představila nové přenosné disky STOR.E STEEL S a STOR.E ALU 2S s kapacitou až 2TB a s rychlým rozhraním USB 3.0.

Toshiba oznámila uvedení nových přenosných disků STOR.E STEEL S a STOR.E ALU 2S, což jsou dvě řady externích pevných disků s rozhraním USB 3.0 pro rychlý přenos dat až 5Gb/s a s dostatečně velkou kapacitou k uchování rozsáhlých multimediálních souborů. Tyto externí disky jsou navíc plně kompatibilní s počítači a přídavnými zařízeními s porty USB 2.0.

Externí pevné disky STOR.E STEEL S a STOR.E ALU 2S formátu 2.5“ disponují kapacitou až 1TB. Díky napájení přes USB kabel jsou tyto 2.5“ lehká záložní zařízení snadno přenosná. STOR.E ALU 2S nabídne i  3.5“ formát s maximální kapacitou 2TB vhodný ke stálému připojení v kanceláři nebo domácnosti. Tato verze je určena především pro uživatele s rozsáhlou multimediální knihovnou, kteří vyžadují obzvlášť velkou kapacitu externích disků.

Díky kovovým krytům jsou tyto moderní externí pevné disky vysoce odolné. Zatímco STOR.E ALU 2S bude k dispozici v černém nebo matově stříbrném hliníku, STOR.E STEEL S je z oceli a na trh přichází ve třech barevných variantách: stříbrné, černé a titanové (šedo-stříbrné).

STOR.E STEEL S a STOR.E ALU 2S budou během prvního čtvrtletí roku 2011 dostupné na trhu v Evropě, na Středním Východě a v Africe.

CS24

Toshiba StorE Steel

Toshiba StorE Steel