Hlavní navigace

Rozmazlujte svůj iPod!

10. 1. 2009

Sdílet

Kultura, která vznikla okolo výrobků společnosti Apple, je bez diskuze opravdovým fenoménem. Není se čemu divit, protože tyto produkty se pyšní detailně propracovaným, avšak minimalistickým vzhledem a bohatými funkcemi.

To vše svádí k tomu, abychom o ně pečovali, rozšiřovali jejich použití, a navíc ještě podtrhovali jejich krásný design. Snad nejširší výběr rozmanitých doplňků vznikl okolo iPodu – máme pro vás několik originálních a neotřelých tipů.

Oblečky od Burberry


burberry ipod

 

Obaly jsou velmi populární, zejména pak ty, které kromě ochrany proti vnějším vlivům také propůjčí vašemu přehrávači atraktivní vzhled. O tom, že se iPod stal záležitostí i věhlasných módních domů, svědčí například kolekce od Burberry. Pokud si nepotrpíte na růžové nebo blyštivé doplňky, ale preferujete spíše konzervativnější styl, přitom však trváte na atraktivním a čistém provedení, jsou tyto obaly přesně pro vás. Za cenu 140–150 $ si je můžete objednat na www.burberryusaonline.com.

 

 

 

Náš tip

case logic ipod

 

 

 

Pouzdra v podobně elegantním stylu, ale za výrazně méně peněz jsou k dostání i na českém internetu. Například hnědé pouzdro s pruhy Case logic koupíte na www.solid-czech.cz za 529 Kč.

 

 

 

 

 

 

 

Hudba i do koupelny


teardrop speaker

 

 

Přiznejme si to, každý si rád v koupelně zazpívá svůj oblíbený song. Že ale chcete slyšet i při sprchování jeho originál? Potom bude potřeba si jej na něčem přehrát. Třeba zrovna na vašem iPodu, k němuž připojíte reproduktor TearDrop iPod Speaker – tato roztomilá „kapka“ se vyrábí v několika barvách, je voděodolná a dostatečně velká, aby se do ní vešel iPod Nano nebo jiný mp3 přehrávač. Na www.mollaspace.com je k mání za 58 $.

 

 

 

 

 

 

Kouzelný prsten

CS24


iringZatím se jedná pouze o designérský koncept, ale až se začne prodávat, půjde iRing rozhodně na dračku. Hlavně díky originálnímu vzhledu, ale také vzhledem k pohodlí, které přinese. Váš iPod může ležet klidně na dně kabelky, a přesto jej nebudete muset stále vytahovat kvůli posunu na další skladbu nebo zvýšení hlasitosti. Tyto úkony totiž bude možné provést dotykem nebo „pohlazením“ na určitém místě prstýnku, který bude vybaven dotykovou technologií. Signál by měl být přenášen prostřednictvím Bluetooth – již jsou k dostání Bluetooth adaptéry pro iPod, aby přes ně mohla přijímat signál například Bluetooth sluchátka. Nejspíše je jen otázkou času, kdy bude tato přenosová technologie přímo součástí přehrávačů. Autorem konceptu je Victor Soto.   

Autor článku