Hlavní navigace

Samsung nabízí balíček tabletu a fotoaparátu

16. 11. 2012

Sdílet

 Autor: Samsung
Společnost Samsung přináší svým zákazníkům zajímavou nabídku – jestliže si zakoupíte její fotoaparát řady NX, získáte tablet Galaxy Tab za 1,- Kč.

Pokud obě tato zařízení propojíte prostřednictvím Wi-Fi, získáte rozšířené možnosti při fotografování v terénu. Fotoaparáty Samsung NX totiž funkcí Wi-Fi disponují. Tablet lze použít například jako vzdálený hledáček a ovladač například při focení skupinových snímků samospouští. Záběry pak můžete na tabletu ihned upravovat a odesílat.

S oběma zařízeními souvisí i soutěž pro facebookové uživatele prostřednictvím aplikace, která se nazývá „Sdílej okamžik“. Aplikace umožňuj

Samsung NX

e vyzkoušet si ve virtuálním prostředí, jak funguje spojení fotoaparátu a tabletu. Autor výherního snímku pak získá fotoaparát Samsung NX 1000 a tablet Samsung Galaxy Tab 2 7.0. Pro soutěžící, kteří se umístí na dalších místech, jsou v soutěži připraveny fotoaparáty WB150F a WB100.

CS24

Fotoaparáty řady NX disponují rozlišením 20,3 megapixelu a spojují v sobě mobilitu kompaktních fotoaparátů a možnosti zrcadlovek (především možnosti vyměňování objektivů). Samsung pro tuto řadu používá AMOLED displeje se širšími pozorovacími úhly.