Hlavní navigace

Samsung Star se kamarádí s Hello Kitty

24. 9. 2010

Sdílet

Samsung představuje speciální edici dotykového telefonu Star Hello Kitty pro ženy, dívky a slečny.

Samsung představil speciální edici mobilního telefonu Samsung Star (S5230) Hello Kitty. Oblíbený telefon, jenž údajně patří mezi nejrychleji prodávané telefony v historii společnosti Samsung, se spojil s oblíbenou kočičkou Hello Kitty.

Samsung Star Hello Kitty

Telefon Samsung Star edice Hello Kitty nově nabízí mnoho multimediálních funkcí, jako je například služba „Shazam „Find Music“. Díky této funkci můžete zjistit název skladby i interpreta právě přehrávané hudby ve vašem okolí. Stačí nahrát krátký úryvek skladby a telefon sám rozpozná, o jaké album i interpreta se jedná.

ICTS24

Samsung Star má i další zajímavé dotykové funkce. Díky „Gesture Lock“ lze telefon odemknout a aktivovat menu napsáním písmene na displej. Ke každé nabídce je možné přiřadit písmeno abecedy a ta se pak rovnou objeví na displeji. Zvolíte-li si například písmeno „z“ pro složku „zprávy“, stačí vám napsat tento znak na displej a v okamžiku máte přístup do této složky. Na stejném principu pak funguje přístup do všech ostatních složek. Stane se z telefonu Samsung Star Hello Kitty lamač dívčích srdcí?

Uživatelky podle výrobce ocení 3palcový dotykový displej WQVGA, 3,2MPx fotoaparát nebo ovládací rozhraní TOUCHWIZ. Pro případ, že vaše záznamy a data uložená v telefonu Samsung Star přesáhnout kapacitu interní paměti (50 MB), je možné paměť rozšířit pomocí micro SD karty až o 8GB.

Orientační prodejní cena telefonu Samsung Star (S5230) edice Hello Kitty činí 3 199,- Kč včetně DPH.

Autor článku