Hlavní navigace

Práce na Serious Sam 3 v plném proudu

19. 5. 2009

Sdílet

Pokračování oblíbené akce už je podle tvůrčího týmu Croteam ve vývoji. Brzy bude podepsána i vydavatelská smlouva.

Popravdě, o tom, že se ještě někdy setkáme se Serious Samem, jsme dost pochybovali. Po dvou docela úspěšných dílech této frenetické akční jízdy se zdálo, že trh už příliš nemá zájem o podobné bezmyšlenkovité střílečky. Croteam několikrát hlásil, že už připravuje třetí díl Serious Sama, ale nikdy z toho nic nebylo.

Nyní už je podle vyjádření tvůrců hra skutečně ve vývoji. Práce na technologickém základě, tedy enginu, už jsou poměrně v pokročilém stádiu, takže autoři mohou prezentovat první dema hry vydavatelům. Bude poměrně zásadní, zda se nějaký z nich chytne.

Croteam si je tím ale poměrně jist a tvrdí, že smlouva s některým z vydavatelů už je takřka na spadnutí. Stejně tak bychom se již brzy měli dozvědět detaily o třetím díle Serious Sam. Dá se ale předpokládat, že herní mechanismy zůstanou víceméně beze změny, což znamená, že si opět užijeme spoustu bezhlavého střílení do monster nejrůznějšího druhu.

ICTS24

Ne, že by to nebyla zábava. Nějakou drobnost navíc bychom ale přece jen uvítali. Doba od prostých "doomovek" už pokročila dále.

Zdroj: Gamestar.de