Hlavní navigace

Silverlight Streaming součástí Windows Live

8. 11. 2007

Sdílet

Silverlight Streaming jako nová součást služeb Windows Live volně nabízí streamingová a hostingová řešení pro plnohodnotné interaktivní aplikace ve vysoké kvalitě, napříč platformami, nezávisle na zvoleném prohlížeči a s plnou multimediální podporou.

Silverlight Streaming jako nová součást služeb Windows Live volně nabízí streamingová a hostingová řešení pro plnohodnotné interaktivní aplikace ve vysoké kvalitě, napříč platformami, nezávisle na zvoleném prohlížeči a s plnou multimediální podporou. Zároveň nabízí návrh video aplikací s použitím Microsoft Expression Enconder, a dalších editačních prostředí třetích stran pro neomezenou možnost tvorby uživatelského prostředí.
Produkt je k dispozici v pre-release verzi s volnou kapacitou do 4 GB, odchozí streaming nabízí propustnost až až 700 Kb/s. Jakmile bude uzavřen vývoj betaverze, vývojáři a web designéři budou mít i nadále možnost využít služeb s až jedním milionem minut volného video streamingu s kapacitou 700 Kb/s za stránku a měsíc.
Kapacitně neomezená možnost streamování bude uživatelům dostupná zdarma při doplnění reklamním obsahem, nebo na základě nízkého poplatku bez jakýchkoliv doprovodných reklamních sdělení.
Více informací můžete nalézt na adrese silverlight.live.com.

 

Autor článku