Hlavní navigace

SonicWall rozšířil svou sadu UTM o zařízení NSA 240

26. 11. 2008

Sdílet

Svou řadu bezpečnostních zařízení rozšířila o produkt Network Security Appliance (NSA) 240 firma SonicWall. Novinka dokáže upřednostnit síťový provoz, který je klíčový pro podnikání firmy, a zároveň dokáže eliminovat síťové hrozby či zneužívání síťových prostředků a také zabraňuje zvyšuje spolehlivost či dostupnost internetového připojení.

Svou řadu bezpečnostních zařízení rozšířila o produkt Network Security Appliance (NSA) 240 firma SonicWall. Novinka dokáže upřednostnit síťový provoz, který je klíčový pro podnikání firmy, a zároveň dokáže eliminovat síťové hrozby či zneužívání síťových prostředků a také zabraňuje zvyšuje spolehlivost či dostupnost internetového připojení. Srdcem zařízení NSA 240 je modul hloubkové kontroly paketů bez nutnosti opakované kompletace (Reassembly-free Deep Packet Inspection, RFDPI), který používá objektově založené mechanismy kontroly nad identitami a přístupem uživatelů, identitami a přístupem aplikací, úniky dat a optimalizací sítě.
NSA 240 přináší podle výrobce revoluci v rámci bezpečnosti pobočkových kanceláří. Spojuje několik technologií v jediném zařízení, které zásadně zvyšuje zabezpečení a produktivitu sítí a odstraňuje kompromisy mezi zabezpečením a výkonem. Chrání sítě před širokým spektrem síťových a obsahových útoků, poskytuje detailní prověřování a kontrolu pro nejrůznější síťové aplikace a zároveň zvyšuje celkový výkon sítí.
NSA 240 také poskytuje detailní funkce reportování, auditu a dohledávání incidentů. Zmíněné RFDPI spojuje několik bezpečnostních filtrů do logického řešení bez vynucování umělých vazeb mezi zabezpečením a produktivitou. Umožňuje oddělením IT vytvořit opakovaně použitelné a přizpůsobitelné řízení zásad.
NSA 240 využívá systém správy Global Management System (GMS) a stojí 1200 dolarů.

Autor článku