Hlavní navigace

Sony nabízí notebooky Vaio s interní mechanikou Blu-ray

30. 1. 2008

Sdílet

Notebook Vaio AR61S, který na trh uvedla společnost Sony, je údajně prvním strojem vybaveným interní mechanikou Blu-ray Disk.

Notebook Vaio AR61S, který na trh uvedla společnost Sony, je údajně prvním strojem vybaveným interní mechanikou Blu-ray Disk. Novinka je přitom součástí širší řady inovovaných produktů Vaio, které zahrnují procesory Intel Core 2 Duo, širokoúhlý WXGA displej s podporou technologie X-black LCD (a u vybraných modelů je zobrazovací jednotka dokonce vybavena velmi jasným podsvícením dvojitou lampou).
„Specifické vlastnosti nové procesorové řady se pro VAIO dokonale hodí,“ říká Hidetoshi Takigawa, Marketing Director pro Vaio v Evropě. „Vzhledem k tomu, jak významné pro budoucnost je vysoké rozlišení, soustředili jsme se u notebooků Vaio ještě více na HD výkon. A co víc, předností nového čipu od Intelu dokonale využívá Blu-ray Disk. Dohromady to znamená, že můžeme zákazníkům nabídnout nejucelenější a nejpropracovanější řešení, jaké se v oblasti HD nabízí,“ dodává Takigawa.
Přehled vlastností modelů řady AR60: