Hlavní navigace

Soutěž o barevnou laserovou tiskárnu Canon

10. 3. 2011

Sdílet

Redakce Computerworldu ve spolupráci se společností Canon přináší svým čtenářům soutěž o barevnou laserovou tiskárnu i-Sensys LBP5050n.

CS24


Soutěž je určena všem firemním čtenářům a bude probíhat od 10. března do 10. dubna 2011. Stačí co nejlépe odpovědět na čtyři jednoduché otázky a po následném vyhodnocení jeden nebo jedna z vás získá tiskárnu Canon i-Sensys LBP5050n – profesionální barevný laserový model, podporující provoz v síti a vhodný do malých či domácích kanceláří.

Redakce si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže odpovědi, které budou obsahovat zjevně nepravdivé údaje nebo se nebudou jiným způsobem slučovat s pravidly soutěže.

Tiskárna Canon i-Sensys LBP5050n nabízí vysokou kvalitu tisku, rychlý a tichý provoz a to vše v praktickém úsporném designu, který šetří místo. Díky fixační technologii On-Demand (využívající nižší teploty pro fixaci toneru, čímž dochází i k úspoře elektřiny až o 75 % ve srovnání s tradičními fixačními metodami) je doba zahřívání tiskárny nulová, takže neztrácíte čas čekáním. Rychlost tisku je 8 stran za minutu barevně a 12 stran černobíle.

Soutěžní formulář najdete zde - http://computerworld.cz/soutez-canon-2011.