Hlavní navigace

Star Wars: Battlefront - detaily o chystané akci

16. 1. 2004

Sdílet

LucasArts se rozpovídali o jejich multiplayerové akci z prostředí Hvězdných válek...

LucasArts oficiálně oznamují detaily o chystané multiplayerové akci Star Wars: Battlefront. Jak jsme uváděli již na začátku prosince, tato hra se dá asi nejlépe přirovnat k úspěšnému akčnímu titulu Battlefield 1942. Vydání je plánováno na podzim letošního roku, a to pro PC i konzole PlayStation 2 a Xbox.



Bojovat na život a na smrt budete pochopitelně v oblíbeném světě Hvězdných válek. Dostanete se do patnácti prostředí, umístěných na deseti různých planetách jako Hoth, Geonosis, Yavin, Tatooine, Naboo a další. Před bojem si budete moci vybrat z dvaceti odlišných typů vojáků, rozdělených do čtyřech různých frakcí: Rebel Alliance, Imperial Army, Clone Army a Droid Army. Každá postava se pochlubí speciálními schopnostmi a možností využití střeleckých věží i patnácti rozdílných pozemních i vzdušných strojů, mezi nimiž najdete AT-ST, X-Wing i superrychlé vznášedlo.



Star Wars: Battlefront by měli ocenit všichni hráči, neboť bude obsahovat několik singleplayerových i multiplayerových módů. Krom těch klasických plánují autoři i speciální Conquest mód. Vítězný tým získá po dobytí planety bonusovou schopnost, kterou pak může použít v následných bojích o ovládnutí celé Star Wars galaxie. Konzoloví hráči si přes internet zahrají v 16 lidech, zatímco majitelé PC až ve 32. Přes LAN se pak pomocí PlayStation 2 i Xbox spojí 32 hráčů a na PC rovných 64.

Autor článku