Hlavní navigace

Stylový smartphone se zadními kryty z denimu, kůže či dřeva

5. 1. 2016

Sdílet

 Autor: ALCATEL
ALCATEL ONETOUCH začal na českém a slovenském trhu prodávat pětipalcový smartphone POP STAR.

Novinka zaujme také oblým designem, takže mobil dobře padne do ruky. Telefon se odlišuje bohatou nabídkou originálních zadních krytů, které mohou jeho majitelky nebo majitelé měnit podle nálady nebo přizpůsobit svému outfitu. Kromě tří barevných krytů obsažených přímo v balení jsou k dispozici také kryty z netradičních materiálů, jako je džínovina, kůže nebo dřevo.

ALCATEL

POP STAR má solidní technickou výbavu v čele s HD IPS displejem, čtyřjádrovým procesorem a 8Mpx fotoaparátem. Využívá prostředí operačního systému Android 5.1 Lollipop a mezi jeho další výhody patří také podpora dvou SIM karet.

Vzhled telefonu lze dotáhnout k dokonalosti – stačí naskenovat unikátní QR kód krytu, který si vyberete, a tapeta na displeji se barevně sladí se zadním krytem. Důraz na detaily vyjadřuje i zaoblený design, který zdůrazňuje štíhlost telefonu.

Tempo modelu POP STAR udává čtyřjádrový procesor s rychlostí 1,3 GHz pro každé jádro, který se opírá o 1 GB operační paměti. Plně laminovaný 5“ HD IPS displej, který odolává odleskům světla, nabízí dobrou čitelnost na slunci a pozorovací úhly až 160 stupňů. K výhodám telefonu se řadí i podpora rychlého 3G připojení k mobilnímu internetu. Zadní fotoaparát nabízí rozlišení 8 Mpx a zvládne natáčet videa ve Full HD rozlišení. Disponuje i funkcí video stabilizace, což eliminuje rozostření videa při natáčení. Při fotografování a prohlížení fotek oceníte funkci přiblížení jedním prstem. Přední 5Mpx kameru zase využijete pro videohovory přes Skype nebo selfie.

V POP STAR najdete řadu aplikací nainstalovanou již po vybalení z krabice. Zejména začínající uživatelé tak nemusí nic hledat a okamžitě mohou být ve spojení s přáteli prostřednictvím aplikací, jako je Facebook, WhatsApp nebo Viber. Vnitřní úložiště telefonu má velikost 8 GB, které snadno rozšíříte pomocí slotu na microSD karty s kapacitou až 32 GB.

CS24

POP STAR také umožňuje využívat dvě SIM karty v jednom přístroji. Zároveň si můžete vybrat, z kterého účtu budete volat a nastavit si data pro každou SIM kartu zvlášť. Telefon ale bez omezení funguje i s jednou SIM kartou.

Stylový smartphone POP STAR se prodává za cenu 2 990 Kč resp. 109,90 € s DPH.