Hlavní navigace

Super doplňky pro váš prohlížeč – 5. díl

16. 12. 2012

Sdílet

 Autor: (c) isyste - Fotolia.com
Poslední díl seriálu se bude zabývat dvěma nástroji, jež vám usnadní práci při kopírování a zpracovávání webového obsahu a při vyhledávání obrázků či odkazů.

Internetový prohlížeč si můžete zdarma rozšířit pomocí různých doplňků či rozšíření. V tomto seriálu vám nabízíme doplňky, které by určitě neměly ve vašem prohlížeči chybět. Určitě je vyzkoušejte a bezesporu záhy zjistíte, že se bez nich už neobejdete!

 

1. díl – Super doplňky pro váš prohlížeč – Evernote Web Clipper, Pocket

2. díl – Yoono, Awesome Screenshot, Google Translate

3. díl – LastPass, Cooliris, FlashBlock

4. díl – Chrome to Phone, Send to Kindle, Click&Clean, Greasemonkey

 

 

AutoCopy

Chrome, Firefox

Pokud musíte provádět spoustu operací, které se opakují pořád dokola (například vkládání částí textů z internetového prohlížeče), pak je zde doplněk AutoCopy od firmy Wips.com, díky němuž určitě ušetříte spoustu času i energie. Doplněk automaticky zkopíruje text vybraný v internetovém prohlížeči do schránky, odkud jej můžete vložit do textového editoru. Doplněk kopíruje buď prostý text, nebo může tento text obsahovat i odkaz na internetovou stránku, z níž text pochází.

AutoCopy

 

Search by Image

Chrome

Doplněk Search by Image pro internetový prohlížeč Chrome budete potřebovat ve chvíli, kdy budete chtít vyhledat na internetu podle vámi vybraného obrázku. Obrázek pomocí techniky drag&drop přetáhnete z počítače přímo do vyhledávacího políčka, popřípadě použijete adresu URL příslušného obrázku. Poté Google prohledá internet a v něm najde podobné fotografie či články vztahující se k obrázku.

Search by Image

Byl pro vás článek přínosný?