Hlavní navigace

Survival horror Silent Hill 3 vyjde i pro PC

30. 4. 2003

Sdílet

Nové pokračování survival horrorů Silent Hill vyjde krom PS2 i pro PC...

Fanoušci survival horrorů a hlavně vynikající série Silent Hill se mohou těšit na další pecku, která jim pořádně pocuchá nervy. Evropská verze Silent Hill 3 pro konzoli PlayStation 2 je na spadnutí a nyní se autoři nechávají slyšet, že po úspěšné předělávce druhého dílu se i nové pokračování objeví na vysvícených monitorech. PC verze bychom se tak měli dočkat již letos v říjnu.



Co se příběhu týče, bude totožný s tím konzolovým, ale můžete se samozřejmě těšit na kvalitnější audiovizuální zpracování, které ještě umocní již tak hrůzostrašný zážitek. Konami tentokrát opustili od postavy mužského hlavního hrdiny a do popředí zájmu se dostává mladá studentka Heather. Autoři bohužel příběh nechtějí nijak zvlášť prozrazovat. Místo toho se chlubí, že všechny tři díly budou tajemným způsobem provázány. Můžete se těšit na nové lokace a další, ještě nebezpečnější nepřátele, které byste si normálně nepřáli potkat ani za bílého dne na Václavském náměstí.



Jelikož je Silent Hill 3 primárně konzolovou záležitostí, určitě se dočkáte mnoha různých bonusů a závěrů hry, jako tomu bylo například v případě druhého dílu. Doufejme, že se autorům práce opět vydaří a na podzim tohoto roku se budeme moci opět pořádně bát.

Autor článku