Hlavní navigace

Symantec rozšiřuje Protection Suite a zabezpečení webové brány

12. 5. 2009

Sdílet

Symantec oznámil, že rozšířuje své portfolio zabezpečení o nové sady Protection Suite a zakoupením společnosti Mi5 Networks přidává technologii zabezpečení webu.

Sady Symantec Protection Suite Small Business Edition a Symantec Protection Suite Enterprise Edition jsou  řešení určená pro zabezpečení firem proti bezpečnostním rizikům a přerušení činnosti. Podle dodavatele zaručují okamžitou dostupnost systémů. Sady Symantec Protection Suite mají být k dispozici v létě roku 2009.

Společnost Symantec oznámila také koupi soukromé společnosti Mi5 Networks, která se zabývá zabezpečením webu a nabízí novou metodu zabezpečení webové brány spočívající v použití streamingové technologie, která kontroluje provoz přicházející do podniku a vycházející z podniku.

Sada Symantec Protection Suite Enterprise Edition obsahuje technologie zabezpečení koncových bodů, zabezpečení zasílání zpráv a obnovení systému. V případě ztráty nebo selhání systému mohou uživatelé obnovit jednotlivé soubory a složky během několika sekund nebo úplné systémy Windows během několika minut