Hlavní navigace

Symantec uvádí Brightmail Gateway 8.0

20. 3. 2009

Sdílet

Společnost Symantec uvádí novou verzi platformy zabezpečení podnikového zasílání zpráv Symantec Brightmail Gateway 8.0.

Brightmail Gateway 8.0 nabízí adaptivní správu pověsti: Spojuje globální pověst, průběžně udržovanou místní pověst a novou metodu správy tříd připojení, která upřednostňuje e-maily od odesílatelů s dobrou pověstí a odesílatelům nevyžádané pošty odebírá prostředky na úrovni připojení.

E-maily od známých spolehlivých odesílatelů systém zcela vynechává z rozpoznávání nevyžádané pošty, takže legitimní e-maily jsou doručovány bez zpoždění a současně se zvyšuje celková škálovatelnost a propustnost řešení.

Integrace Brightmail Gateway 8.0 se softwarem Symantec DLP (Data Loss Prevention) rozšiřuje funkce prevence ztráty dat do systémů koncových bodů, sítě a úložišť. Nová vylepšení zjednodušují zavedení a správu a současně zlepšují dostupnost a výkon.

Software Brightmail Gateway 8.0 Virtual Edition umožňuje zákazníkům adaptivně přidělovat prostředky zabezpečení zasílání zpráv v reakci na útoky nevyžádané pošty a periodické vlny hrozeb a současně maximalizuje využití prostředků IT. Verze 8.0 podporuje kromě prostředí VMware ESX také prostředí VMware ESXi a smíšené fyzické a virtuální instalace.

CS24

Symantec také uvádí, že nová verye yjednodušuje instalaci i správu.

„Postupný vzestup nevyžádané pošty na ‚normální‘ úroveň během několika týdnů po odpojení hostingové firmy McColo nám ukázal, jak rychle se odesílatelé nevyžádané pošty dokážou přizpůsobit opatřením zavedeným v rámci boje proti nevyžádané poště,“ řekl Brian Dye, senior director of Enterprise Security product management ve společnosti Symantec. „Pro naše zákazníky to bylo potvrzením významu našeho nového systému adaptivní správy pověsti, který jim umožňuje jednoduše zvýšit prioritu e-mailů od odesílatelů s dobrou pověstí. Pak jim může být úplně jedno, jestli úroveň nevyžádané pošty dosahuje 70 nebo 95 %.“