Hlavní navigace

Teaser k Assasins Creed 2

8. 4. 2009

Sdílet

Ubisoft zcela nečekaně vypustil do světa teaser, který má jediný úkol - navnadit hráče na očekávaný Assasins Creed 2, který už je nějakou dobu ve vývoji.

Vydavatelský dům Ubisoft zcela nečekaně vypustil do světa teaser, tedy jakousi upoutávku na Assasins Creed 2. Ta sice o samotné hře ještě nic moc neprozradí, na druhou stranu je to předzvěst blížících se odhalení, která jistě bude o poznání zásadnější.

Ostatně, první díl Assasins Creed patří k rodinnému stříbru Ubisoftu - jednalo se o jednu z jeho nejúspěšnějších her, byť jí hráči trochu vyčítali určitou stereotypnost. Kladné ohlasy ale určitě převážily.

Teaser upozorňuje na díla slavného umělce a vědce Leonarda da Vinciho, který žil mezi lety 1442 a 1519 - je to snad vodítko na období, ve kterém se hra bude odehrávat, případně že s ním bude mít něco společného. Pravděpodobně ano!



Na druhou stranu, dříve se spekulovalo o tom, že hra bude mít co do činění s Velkou francouzskou revolucí. Ta by s angažmá Leonarda nepřicházela v úvahu, tedy pokud by se autoři nepouštěli do krkolomných konstrukcí.

Žádné potvrzené detaily ohledně Assasins Creed 2 zatím nemáme - snad jen tolik, že víme, že je skutečně ve vývoji. Ani termín vydání nebyl dosud stanoven.

CS24

Známý herní analytik se ale domnívá, že hra vyjde ve fiskálním roce 2009, to by znamenalo ještě před dubnem 2010. Velmi pravděpodobný je vánoční termín tohoto roku pro konzolé verze. PC zpracování by se tak opět dočkalo až na jaře. Stejná chronologie byla i u prvního dílu.

Zdroj: GT