Hlavní navigace

Tenký Blu-ray přehrávač JVC XV-BP11

30. 10. 2009

Sdílet

 Autor:
JVC nenápadně uvedlo nový Blu-ray přehrávač XV-BP11, mezi jehož hlavní lákadla patří nízká výška a přijatelná cena.

XV-BP11 japonského výrobce JVC nepatří k tržní Blu-ray špičce, popravdě dokonce postrádá u jiných modelů samozřejmou věc v podobě Profile 2.0 (BD Live funkce), místo toho má jen Profile 1.1 (Bonus View), takže žádné stahování extra obsahu z internetu. Proto postrádá i jakoukoli formu síťového připojení (ethernet, wi-fi), na druhou stranu všechny základní funkce BD přehrávače má včetně USB slotu při připojení externího disku.

Podporuje formáty BD-ROM, BD-R/RE, DVD-Video, DVD-R/RW, +R/+RW, CD, CD-R/RW a z USB přehrává soubory AVCHD, MP3, WMA a JPEG obrázky. Nabízí plynulé přehrávání filmů s 24 snímky za sekundu (1080/24p), HD Audio Bit-Stream Output pro HDMI, x.v.ColorDeep Color, Dolby Digital+/Dolby TrueHD/DTS-HD zvukové formáty. Vedle HDMI výstupu má i kompozitní video, dvoukanálové analogové audio a koaxiální digitální audio výstup.

Jeho výška je pouze 3,9 cm, délka 43 cm a šířka 20 cm, hmotnost 2,7 kg a průměrná spotřeba 23 wattů. Tento ekonomický model je již v prodeji za v USA doporučenou cenu 200 dolarů (~3600 korun, ~139 euro).

JVC XV-BP11