Hlavní navigace

The Sims Makin Magic

10. 7. 2003

Sdílet

Další přírůstek do rodiny populárních simáků…

Nově ohlášený datadisk k nejprodávanější herní sérii všech dob The Sims má podtitul Makin Magic. V tomto, již sedmém, přídavku budou vaši simové kouzlit dle nalezené rodinné knihy magie. Magické kousky slibují zcela novou zábavu do již trochu stereotypní hry a ta má určitě naději, že k titulu přiláká i jedince, kteří z jakéhokoliv důvodu o The Sims nejevili zájem.


Simové se přenesou do jakéhosi magického města kde si budou trénovat nová kouzla, kupovat a nalézat nezbytné ingredience k naučeným trikům. Magie bude mít široké spektrum užití. Pomocí kouzel očarujete svou nedobytnou lásku a získáte si její srdce, své nepřátele obdarujete oslí hlavou, zhypnotizujete vaše přátele nebo pomocí iluzí dovedete na pokraj šílenství nesnesitelné sousedy. Nová kouzla se postupně odkryjí v kouzelné knize a jen na hráči bude, zda objeví potřebné suroviny na namíchání určeného kouzla. Každé správně vytvořené kouzlo vás odvděčí jedinečným vizuálním efektem. Simové mimo kouzlení budou mít samozřejmě i své fyzické potřeby a tak ani starosti o denní proviant a potřebný spánek, nebude dobré brát na lehkou váhu.


Mimo inovující magie budou do hry zakomponované nové místnosti a nábytek. Umožněna bude interakce s NPC postavami, které vám mohou zadat úkol, po jehož splnění vám prozradí další kouzlo. Nezmizí ani tolik oblíbená zábava s vařením, kdy vám nešikovný sim (nebo simka?) podpálí celý dům i s manželkou (manželem), protože potřebné lektvary budou připravovat na plotně. Bydlení svým simům zkrášlíte více než sto padesáti více či méně potřebnými předměty. The Sims Makin Magic opravdu slibují mnoho novinek, a tak nezbývá než se těšit, až bude hra na pultech obchodů, což by mělo být již letos v říjnu.