Hlavní navigace

TIP: jak nejlépe vylepšit Windows 7

20. 7. 2010

Sdílet

Chtěli byste změnit vzhled a zlepšit výkon nebo zabezpečních svých Windows 7? Poradíme vám, jak na to.

V dnešním tipu si představíme tři softwarové balíky, které vám umožní upravit operační systém Windows 7.


7Smoker Pro

Tento program vám umožní upravovat Windows 7 ve čtyřech kategoriích: vzhled, funkčnost, bezpečnost a hesla. Každá z těchto kategorií nabízí množství subkategorií, takže vám 7Smoker Pro umožní provést stovky různých nastavení Windows 7. Pokud vás všemožné nastavování nebaví, můžete využít možnosti nastavení systému jedním kliknutím. 7Smoker Pro stojí 30 dolarů (650 Kč), avšak na omezenou dobu je dostupný zdarma.

 



Windows 7 Manager

Další zajímavý softwarový balík, který vám - jak již jeho název napovídá - umožní spravovat Windows 7. Svůj systém díky němu můžete vyčistit od zbytečných souborů nebo nastavit, které aplikace se mají spouštět při zapnutí systému a mnoho dalšího. Na rozdíl od programu 7Smoker Pro je Windows 7 Manager více zaměřen na zabezpečení systému. Pořídit si jej můžete za 40 dolarů (850 Kč), k dispozici je samozřejmě také trial verze.

 


 

CS24

Win7Zilla

Posledním výborným programem sloužícím k úpravě Windows 7, který si dnes představíme, je Win7Zilla. Tato aplikace nabídne nepřeberné množství úprav vašeho systému - jen u tlačítka Start můžete provést přes dvacet různých nastavení. Výhodou Win7Zilla je, že ke každému nastavení máte dostupný screenshot. Win7Zilla pořídíte za 17 dolarů (350 Kč, ale trial verzeje k dispozici  zdarma).