Hlavní navigace

TIP: jak si rychle poslat odkaz na e-mail

23. 9. 2010

Sdílet

Jste na zajímavém webu a chtěli byste si jeho URL rychle uložit (zároveň však nezapomenout, kam si ji ukládáte)? Poradíme vám, jak na to.

Občas se s tím setká každý z nás - narazíme na zajímavou webovou stránku, kterou bychom rádi blíže prozkoumali, ale v dané chvíli na to nemáme dostatek času. Odkaz na stránku můžeme samozřejmě uložit na lokální disk třeba v poznámkovém bloku. Na to, že jsme si odkaz  tímto způsobem uložili (případně kam) však můžeme jednoduše zapomenout. Naštěstí existuje lepší způsob - poslat si odkaz na vlastní e-mail. A přesně k tomu je určena zajímavá služba Notes for Later.

Notes for Later je jednoúčelová služba, která slouží k jednoduchému a rychlému posílání odkazů na e-maily. Stačí se zaregistrovat (tedy vložit svou adresu) a služba vám do okna webového prohlížeče přidá dvě tlačítka. Tlačítko s názvem "Make Note 1" použijete v případě, že chcete pouze odeslat odkaz na e-mail. Pokud zvolíte tlačítko "Make Note 2," odkaz se vám také odešle na e-mail, ale vy k němu (prostřednictvím pop-up okna) můžete přiložit ještě svůj komentář. Notes for Later spolupracuje se známými prohlížeči jako je Chrome, Firefox, Internet Explorer a Safari.