Hlavní navigace

U:fon nabízí přístup k internetu už i bez paušálu!

19. 8. 2008

Sdílet

Od včerejška mohou zájemci o vysokorychlostní mobilní Fofr internet surfovat bez paušálních poplatků. Nulový paušál, hodina na internetu jen za 20 Kč, maximální útrata 800 Kč, bez písemných smluv či jiných závazků. To jsou hlavní argumenty nové U:fonovy služby.

Od včerejška mohou zájemci o vysokorychlostní mobilní Fofr internet surfovat bez paušálních poplatků. Nulový paušál, hodina na internetu jen za 20 Kč, maximální útrata 800 Kč, bez písemných smluv či jiných závazků. To jsou hlavní argumenty nové U:fonovy služby.

Pro každého, kdo chce využívat předností neomezeného vysokorychlostního internetu, a přitom odmítá uzavírání smluv nebo placení vysokých měsíčních paušálních poplatků, je tu nová služba - U:fonův fofr internet Za nula. Díky této službě získá zákazník za 20 korun na hodinu (cena s DPH) přístup k webovým službám s plnohodnotnou, rychlostně neomezenou službou Fofr internetu, s průměrnou rychlostí stahování dat 400–700 Kbit/s a odesílání 200–400 Kbit/s. Služba je účtována po 15 minutách, za každých započatých 15 minut tak zákazník zaplatí 5 Kč.

„Vysokorychlostní internet stále ještě není dostupná záležitost. Pro mnoho domácností či uživatelů jsou částky kolem 800 až 1000 Kč významným zásahem do rodinného rozpočtu. Službu jsme tak přizpůsobili především začínajícím a příležitostným uživatelům internetu, či zákazníkům hledajícím alternativní mobilní připojení k připojení stávajícímu. Kdo chce využívat webových služeb, brání se vysokým platbám ve výši měsíčního paušálu a chce platit pouze za čas opravdu strávený na internetu, pro toho je náš Fofr internet Za nula," popisuje službu marketingový ředitel U:fona Lukáš Antoš a dodává: „Po 10 hodinách strávených na internetu zaplatí uživatel 200 Kč, a pokud jej zákazník nepoužívá, jeho náklady jsou nulové, což je absolutní novinka na českém trhu vysokorychlostního připojení k internetu.“

Pokud zákazníci potřebují v daném měsíci službu naplno využívat, nemusí se obávat nepříjemných překvapení v podobě vysokých faktur. U služby je totiž nastaven maximální limit ve výši 800 Kč. „V případě, že by zákazník dosáhl limitní částky (40 hodin na internetu), ze služby se stává neomezený přístup k internetu a zákazník dále surfuje bez jakýchkoli poplatků. Konečná částka 800Kč je tak stále levnější než neomezená připojení k internetu s maximální rychlostí 512kb/s poskytovaná ostatními mobilními operátory,“ dodává Lukáš Antoš. Služba je oproštěna od hlasových a sms služeb, a zákazníkovi tak nehrozí dodatečné platby za jejich využívání.
Nenechte si ujít:
U:fonův mobil: Volání i paušál zdarma

U:fon rozšiřuje nabídku rychlého internetu

Nové mobilní technologie zásadně změní náš život!

U:fon nabízí nejlevnější tarif pro pevnou linku všem

T-Mobile rozšiřuje nabídku datových služeb

Testovali jsme U:fonův fofr internet

K dispozici jsou zákazníkům USB modemy (Any Data ADU-510L, Axesstel MV110) se snadnou instalací prostřednictvím U:fonova CD za částku 3000 Kč či wifi router (Axesstel MV410L) za 5000 Kč. Přechod ze služby Fofr internet na Fofr internet Za nula je možný pouze v případě, že má zákazník smlouvu na dobu neurčitou. Obrácený přechod je samozřejmě možný kdykoli, neboť služba Za nula je poskytována pouze na dobu neurčitou.

CS24

Srovnání U:fonových služeb Fofr Internet a Fofr internet Za nula



Zdroj: U:fon

 

Autor článku