Hlavní navigace

U:fon rozšiřuje nabídku rychlého internetu

4. 4. 2008

Sdílet

Nejmladší mobilní operátor U:fon připravil pro svoje zákazníky řadu novinek a vylepšení v oblasti mobilního vysokorychlostního přístupu k internetu.

Nejmladší mobilní operátor U:fon připravil pro svoje zákazníky řadu novinek a vylepšení v oblasti mobilního vysokorychlostního přístupu k internetu.

Do 31. května probíhá akce, v rámci níž si zákazníci mohou pořídit modem k Fofr internetu o několik tisíc korun levněji. Operátor nově nabízí zákazníkům také možnost pořídit si za 1 Kč U:fonův fofr internet a modem společně s vybraným notebookem v síti prodejen Electro World. Datovou nabídku doplňuje U:fon o nový USB modem Axesstel MV110, který začíná prodávat od 7. dubna a doplňuje tak portfolio zařízení ke službě U:fonův fofr internet.

První nová nabídka U:fona se týká všech zájemců o rychlý mobilní internet, kteří se chtějí okamžitě připojit a nechtějí příliš zatěžovat svoji kapsu při počátečních investicích do nového zařízení. Do včerejška si zákazníci mohli pořídit USB modem s dotovanou cenou 2999 Kč (smlouva na 24 měsíců) s měsíčním paušálním poplatkem za U:fonův fofr internet 594 Kč. Nyní si může zájemce zvolit variantu modemu se smlouvou na 24 měsíců jen za 999 Kč, ovšem s navýšením paušálního měsíčního poplatku na 699 Kč.
Nenechte si ujít:
Volný i UPC zrychlují internetové připojení za stávající ceny

Český T-Mobile nabízí MDA už ve třetí variantě

Nové mobilní technologie zásadně změní náš život!

U:fon nabízí nejlevnější tarif pro pevnou linku všem

T-Mobile rozšiřuje nabídku datových služeb

Lukáš Antoš, marketingový ředitel U:fona, navíc dodává, že průměrná rychlost stahování dat s Fofr internetem se pohybuje poslední 3 měsíce stabilně na úrovni 600 kbit/s, u odesílání dokonce kolem 300 kbit/s (dle měření na www.rychlost.cz).

 

Autor článku