Hlavní navigace

ViewSonic PJ258D – první projektor s dokem pro iPod

Sdílet

ViewSonic obohatil digitální svět o světově první plně vybavený DLP projektor s integrovaným dockem pro iPod. Netradiční přístup, ale ostatní PDA by si také zasloužila nějakou pěknou garáž.

PJ258D rozšiřuje pohled spotřebitele, přičemž poskytuje styl, všestrannost a výkon pro kapesní počítače a jiná zařízení.


Začleněním inovované technologie ViewDock do další produktové řady představil ViewSonic světově první plně vybavený multifunkční „Made for iPod“, DLP projektor s označením PJ258D.

Studie dokazují, že majitelé iPodů třikrát častěji stahují videoklipy, filmy a internetové vysílání do svých multimediálních přehrávačů. PJ258D je tak perfektním nástrojem pro sdílení jejich soukromého mediálního obsahu. PJ258D je stylový, výkonný přístroj spolupracující s iPod a váží pouze 2kg. Je ideálním zařízením pro náctileté, mládež, milovníky domácího kina a obchodníky hledající prostředky pro reprodukci mediálního obsahu v jakémkoliv prostředí, ať už doma nebo na párty, v hotelích nebo konferenčních místnostech.

Stejně jako iPod je i PJ258D založen na jednoduchosti obsluhy a použitelnosti. Dokovací stanice dovoluje přenášet video přímo do projektoru, eliminuje tak potřebu zapojení počítače. V neposlední řadě jsou baterie iPod nabíjeny během přehrávání obsahu, a vy tak můžete pracovat s mediálním obsahem stále, aniž by bylo nutné iPod vyjímat z projektoru. Projektor podporuje i další populární digitální média díky své multikonektivitě. Jeho S-Video a VGA konektory dovolují rychlé připojení k počítači, DVD přehrávači nebo herním konzolím.

„Pokrok v digitálních technologiích produkuje novou generaci uživatelů, která vyžaduje sdílení informací a zábavy co nejrychleji, mobilně a jejich reprodukci tak reálně, jak jen to jde,“ vysvětluje Petr Večerka, Country Manager pro Českou republiku. “PJ258D je posledním příkladem, jak mohou inovované technologie postupně redefinovat, jak lidé přistupují, sledují a pracují s médii.“

Založeno na cenami ověnčené DLP platformě Texas Instrument, PJ258D přináší ostré rozlišení 1 024 × 768 XGA, 2 000 lumenů jasu a kontrastní poměr 2 000 : 1 pro reprodukci jasného, krystalicky čistého obrazu a videa v jakémkoliv prostředí.
PJ258D bude dostupný od března u autorizovaných distributorů ViewSonic. Doporučená cena na českém trhu bude cca 36 890,- Kč vč. DPH.

Poznámka redakce: Projektor s dokem pro iPod je určitě zajímavé řešení, ale nechejme se překvapit, kolik se jich v ČR prodá. Penetrace iPodů u nás není taková jako „za velkou louží“, pozornost si jistě zaslouží, ale nemělo by se zapomínat ani na ostatní PMP zařízení a PDA.

Foto: ViewSonic

- - Václav Maletínský

CS24