Hlavní navigace

Výuka jazyků zdarma na serveru Lidé.cz

10. 10. 2008

Sdílet

Výuková sekce pro studium cizích jazyků obsahuje materiály pro angličtinu, němčinu, španělštinu, francouzštinu a italštinu. Výhodou tohoto řešení je dostupnost kurzů prakticky kdykoliv a kdekoliv.

ICTS24

Studium jazyků online připravil Seznam.cz ve spolupráci se vzdělávací společností LANGMaster Group, a.s. Všechny učební podklady jsou licencovány a splňují vysoké požadavky kladené na jazykovou výuku. Používají se k jazykovému vzdělávání v 70 zemích světa pro úrovně A1, A2, B1 a B2 evropského vzdělávacího rámce.



Kolik lidí se učí online?

Výuka je na komunitním serveru Lide.cz nasazena od září 2008 a jde o první jazykově zaměřenou sekci na Seznamu. V nejbližší době sem přibude i Moderní Brána vědění, specializující se na učivo základních a středních škol. V současné době má výuka celkem 66 tisíc registrovaných studentů, denně sem přijde kolem 15 tisíc z nich. Vybírají si z nabídky pěti světových jazyků a vstupují do nich podle toho, s jakým výsledkem prošli prvním vstupním testem. Ten je pak automaticky zařadí na vhodné místo v kurzu.

Pro koho se výuka hodí?

Výuka je zajímavým doplňkem k učivu na základních a středních školách, gymnáziích a vysokých školách, a to jak pro samostudium, tak jako učební pomůcka ve škole s využitím interaktivní tabule, datového projektoru nebo počítačové sítě. Pomocníkem může být pro podnikatele a manažery s nedostatkem času – studovat cizí jazyk pro vlastní potřebu mohou ve chvíli, kdy si volný čas naplánovali. V neposlední řadě se Výuka může stát i cvičebním místem pro samotné učitele.

- - Čestmír Žák