Hlavní navigace

Wipro a Trend Micro zabezpečí dynamická datová centra

1. 2. 2010

Sdílet

Společnost Trend Micro uzavřela partnerství s Wipro Technologies a nabízejí novou generaci řešení pro zabezpečení virtualizace dynamických datových center. Cílem tohoto partnerství je vyvinout řešení, která pomohou zabezpečit veřejná i soukromá prostředí pro cloud computing, na něž se kladou stále vyšší nároky v oblasti úspory provozních nákladů a souběžného zajištění bezpečnosti kritických aktiv IT a dodržování souvisejících předpisů.

CS24

Wipro a Trend Micro budou nabízet společné zabezpečení virtualizovaných datových center a řešení konsolidace datových center prostřednictvím bezpečnostních produktů nové generace od Trend Micro a dalších společných partnerů. Tato iniciativa bude koordinována s aktuálními službami Wipro, jako je zabezpečení dat, řízený monitoring zabezpečení, řízené operace zabezpečení sítí a infrastruktury a řízené služby sjednocené ochrany před hrozbami a bezpečnostními riziky. V rámci této smlouvy se stane Wipro globálním distributorem produktů Trend Micro.

„Většina datových center dnes využívá virtualizační technologie. Ale bez odpovídající strategie zabezpečení jsou taková dynamická datová centra méně bezpečná než jejich fyzické protějšky,“ uvádí Wael Mohamed, hlavní viceprezident pro vývoj podnikových řešení společnosti Trend Micro.