Hlavní navigace

XFX spouští internetový obchod

23. 7. 2008

Sdílet

Společnost XFX, výrobce grafických karet a základních desek s čipy NVIDIA, se rozhodla v Evropě spustit nový internetový obchod. V něm kromě grafických karet nabízí i úsměvné "blbůstky".

Napřed se podívejme na grafické karty. Ty jsou samozřejmě výhradně z dílen XFX a jde o slabší GeForce, nejsilnějším kouskem je prastará GeForce 8800GTS 640MB a obchod nejspíš pouze čeká na zaktualizování nabídky (proč ji ale nezaktualizovali webmasteři ještě před startem?).

Naopak do kategorie té lepší nabídky patří celá sekce "XFX-Gear", kde jsou trička a čepice s firemním logem, žlutá reflexní vesta s nápisem a dopravní značkou "gamer on the road" (hráč na silnici) nebo obleček pro miminka s nápisem "world's next top gamer" (budoucí nejlepší hráč světa).

Pokud máte o nabídku obchodu zájem nebo se chcete alespoň podívat, najdete jej na adrese www.xfxshop.co.uk a problémem by snad nemělo být ani zaslání zboží do zdejších končin. Nakonec pouze dodám, že pokud nakoupíte do 28. července za víc než 50 liber, dostanete zdarma počítačové hry Company of Heroes, Ghost Recon Advanced Warfighter a Lost Planet.



- - Tomáš Šulc