Hlavní navigace

Setkání KARAT Solution partnerů a ocenění nejlepších partnerů za rok 2019

1. 10. 2020

Sdílet

 Autor: Karat
Ve dnech 10. a 11. 9. 2020 proběhlo setkání KARAT Solution partnerů v příjemném prostředí hotelu Buchlov. Akce se tradičně uskutečnila v přátelském duchu a účastnilo se ji přes 50 českých a slovenských odborníků ze strany Solution partnerů a společnosti KARAT Software.

Hlavními tématy setkání byl stav vývoje novinek IS KARAT verze 21, prezentace nového CPR řešení „Internet of Things“ od společnosti ZAS Group, marketingové aktivity na českém a slovenském trhu a oblast zvyšování bezpečnosti provozu IS KARAT u zákazníků. Součástí akce byla také výměna zkušeností z realizovaných projektů a konzultační workshopy pod vedením senior konzultantů na vybraná témata.

Vrcholem akce bylo vyhlášení a předání ocenění nejlepších KARAT Solution partnerů za rok 2019 – pro Českou republiku prvenství obhájila společnost KARAT Solution, s.r.o. z Jihlavy a pro Slovensko společnost STEP Software s.r.o. z Košic. Za dosažené výsledky a spolupráci děkujeme celé partnerské síti.

příloha_ovladnete_sva_data

Status KARAT Solution partner vlastní 15 certifikovaných společností v České republice a na Slovensku ve kterých pracuje na více než 75 odborníků a konzultantů na informační systém KARAT. Spolu s týmem pracovníků KARAT Software se tak významně podílí na rostoucím tržním podílu a úspěchu IS KARAT.

Autor je partner manager společnosti KARAT

Byl pro vás článek přínosný?